Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 9g5.1kcal0.1g1.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Krakovanmakkara, Dulano 375g5.2g10kcal0.7g0.1g0.7g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste5.5g1.4kcal0g0.3g0g0.2g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g37kcal1.6g3.2g1.6g0.6g
Valittu annoskoko40g18kcal0.8g1.6g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g9kcal0.4g0.8g0.4g0.2g
Arvot/100g100g46kcal2g4g2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324257