Kesäkurpitsakakku

Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1690 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi4.7g17kcal2.3g1.7g0g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g4.7g18kcal0g4.5g0g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl9g33kcal1.3g6g0.3g0.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl3g20kcal0.4g0.1g1.9g0g
Rusina 2.8g8.2kcal0.1g1.7g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Kesäkurpitsa9g1.6kcal0g0.2g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g281kcal8.2g29.2g14g1.8g
Valittu annoskoko40g140kcal4.1g14.6g7g0.9g
Annoskoko puolitettuna20g70kcal2.1g7.3g3.5g0.5g
Arvot/100g100g355kcal10.4g36.9g17.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345405