Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 8.3g8.1kcal0.3g1.6g0g0.1g
Paistijauheliha 10%8.3g14kcal1.7g0g0.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g5.2g15kcal1g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Maito, Kevyt17g7.7kcal0.5g0.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g90kcal7g5g4.4g0.2g
Valittu annoskoko40g45kcal3.5g2.5g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g23kcal1.8g1.3g1.1g0.1g
Arvot/100g100g114kcal8.9g6.3g5.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201598