Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 16g3.8kcal0.3g0.3g0g0.4g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)3.1g2.7kcal0g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Aurajuusto3.1g11kcal0.6g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g38kcal1.8g1.2g2.4g0.8g
Valittu annoskoko40g19kcal0.9g0.6g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g9kcal0.5g0.3g0.6g0.2g
Arvot/100g100g48kcal2.3g1.5g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306251