Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta1.7g4.7kcal0.1g0.9g0.1g0.1g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g1g3.8kcal0.1g0.7g0g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%6.2g3.7kcal0.2g0.4g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g26kcal3g0g1.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Basilika, tuore3.1g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g3.1g11kcal0.8g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g108kcal9g5g5.6g0.6g
Valittu annoskoko39g54kcal4.5g2.5g2.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g27kcal2.3g1.3g1.4g0.2g
Arvot/100g100g137kcal11.4g6.3g7.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87159