Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa1.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Psylliumkuitu, annos 6g1.4g0.7kcal0g0g0g1.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 13g40kcal3.3g0g3g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g2.2g8.4kcal0.5g0g0.7g0g
Aurajuusto5.3g18kcal1.1g0g1.5g0g
Mozzarella Lovilio Lidl7.8g26kcal2g0.1g2g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 3.8g14kcal1g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g266kcal16.6g0.2g22g2.4g
Valittu annoskoko40g133kcal8.3g0.1g11g1.2g
Annoskoko puolitettuna20g67kcal4.2g0.1g5.5g0.6g
Arvot/100g100g335kcal20.9g0.3g27.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212249