Juustokakku

Murskaa keksit ja lisää rasva, hämmenna ja laita seos vuoan pohjalle.

Vatkaa vaniljavaahto valmiiksi odottamaan.

Lisää rahka, juusto ja sokerit.

Lisää sitruunaliivate mehu joukkoon, hämmennä.

Lopuksi lisää vaniljavaahto.

Laita jääkaappiin väh. 3 tunniksi vetäytymään.

Lisää tämän jälkeen kuorrute, keitä 2 rkl vettä/mehua liivatteet, lisää puree ja laita jääkaappiin n. tunniksi.

Juustokakkua voi keventää vielä lisää vaihtamalla Digestivekeksit light versioon.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Atia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora laktoositon margariini (Flora), annos 1g2.3g15kcal0g0g1.6g0g
Liivate 0.3g1.1kcal0.3g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Mansikkapuree (Pakkasmarja), annos 100g3.1g3kcal0g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.9g0kcal0g0g0g0g
Liivate 0.1g0.4kcal0.1g0g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa6.2g6.2kcal0.7g0.2g0.3g0g
Valio Vanilja 9% (hyla, vaahtoutuva)6.2g10kcal0.3g1g0.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g6.2g28kcal0.4g4.2g1.2g0.2g
Maitorahka, Valio, 0,37.8g5.1kcal0.9g0.3g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g4.7g25kcal0.2g2.4g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g188kcal5.8g18g10.4g0.4g
Valittu annoskoko40g94kcal2.9g9g5.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g47kcal1.5g4.5g2.6g0.1g
Arvot/100g100g238kcal7.3g22.7g13.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122794