Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1.6g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 21g70kcal2.1g14.4g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g173kcal4.6g28.8g3.8g1.6g
Valittu annoskoko40g87kcal2.3g14.4g1.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna20g43kcal1.2g7.2g1g0.4g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.2g4.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146760