Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g9g1.9kcal0.2g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal1.9g0g1g0g
Tomaattimurska, 1 prk17g4.5kcal0.1g0.9g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.5g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g58kcal4.6g2.4g3g0.6g
Valittu annoskoko40g29kcal2.3g1.2g1.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g15kcal1.2g0.6g0.8g0.2g
Arvot/100g100g73kcal5.8g3g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156267