Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g11g9kcal0.1g2g0g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g6.2g45kcal0g0g5g0g
Sokeri 7.9g32kcal0g7.9g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g5.1g7.3kcal0.4g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g245kcal2.6g31.8g10.8g1g
Valittu annoskoko40g123kcal1.3g15.9g5.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g61kcal0.7g8g2.7g0.3g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40.1g13.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167468