Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 18g39kcal3.1g0g3g0g
Kananmuna kuoreton 5.6g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g5g5.9kcal0.1g0.2g0.5g0g
Edamer Viipale, annos 18g5g16kcal1.3g0.1g1.2g0g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti 3.8g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g143kcal10.4g1.2g10.6g0.2g
Valittu annoskoko40g72kcal5.2g0.6g5.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g36kcal2.6g0.3g2.7g0.1g
Arvot/100g100g180kcal13.1g1.5g13.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201249