Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g1.9g6.6kcal0.2g1.3g0g0.1g
Tattarijauho, Vijatuote1.5g5.3kcal0.2g1.1g0g0.1g
Kaurahiutale 3g11kcal0.4g1.7g0.2g0.3g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g10g33kcal0.2g7.6g0.2g0.7g
Porkkana 2.6g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g144kcal2g23.6g4.2g2.6g
Valittu annoskoko40g72kcal1g11.8g2.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna20g36kcal0.5g5.9g1.1g0.7g
Arvot/100g100g181kcal2.5g29.6g5.3g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226041