Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)0.4g2.2kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai4.1g14kcal0.5g2.9g0.1g0.1g
Sokeri2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7.2g9kcal0.8g0g0.6g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus1.9g6kcal0.2g1.2g0g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen24g7.8kcal0.8g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g100kcal4.6g16g1.8g0.6g
Valittu annoskoko40g50kcal2.3g8g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g25kcal1.2g4g0.5g0.2g
Arvot/100g100g126kcal5.8g20.1g2.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230