Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)9g10kcal2.1g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 4.1g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g12g40kcal2g7.6g0.2g0.7g
Arkirae (Valio), annos 100g4.9g3.4kcal0.6g0.2g0g0g
Ketsuppi 1.9g1.7kcal0g0.4g0g0g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)5.6g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g127kcal10.8g17g1.4g1.4g
Valittu annoskoko40g63kcal5.4g8.5g0.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna20g32kcal2.7g4.3g0.4g0.4g
Arvot/100g100g159kcal13.6g21.4g1.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=398441