Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 13g10kcal0.2g2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 9g21kcal1.6g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.6g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Lihaliemi laimennettu 12g2.2kcal0g0.4g0.1g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g1.8g4.6kcal0.5g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g79kcal4.8g5.6g4g0.2g
Valittu annoskoko40g39kcal2.4g2.8g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g20kcal1.2g1.4g1g0.1g
Arvot/100g100g99kcal6g7.1g5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435978