Kana-feta-salaatti

Kypsennä kana ensin, että ehtii jäähtyä hetken.

Pilko ja sekoita muut.

Mausteeksi päälle tippa oliiviöljyä, tippa viinietikkaa ja ja ripaus pippuria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Sardeba
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti, rapea5.5g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Luumutomaatti pirkka, 83g5.4g1.1kcal0g0.2g0g0.3g
Kurkku 5.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Apetina Feta 3% (100g)3.7g4.1kcal0.7g0.1g0.1g0g
Atria pehmeän pippurinen ohut leike broilerin fileestä n.92 g kpl kypsennettynä15g19kcal2.8g0.2g0.7g0g
Oliiviöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g58kcal7.2g1.8g2g1g
Valittu annoskoko40g29kcal3.6g0.9g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g15kcal1.8g0.5g0.5g0.3g
Arvot/100g100g73kcal9.1g2.3g2.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189990