Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 16g2.9kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 14g31kcal2.5g0g2.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.6kcal0g0g0.3g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g1.8g6kcal0.4g0g0.5g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g0.7g2.5kcal0.1g0g0.2g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl1.8g6.3kcal0g0g0.7g0g
Juusto, keskiarvo 5.3g19kcal1.3g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g140kcal8.8g0.8g11.4g0.2g
Valittu annoskoko40g70kcal4.4g0.4g5.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g35kcal2.2g0.2g2.9g0.1g
Arvot/100g100g175kcal11g1g14.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219238