Hannan äitienpäivän omenarahka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää joukkoon kerma ja rahka, joidenka jälkeen perunajauho ja mausteet.

Kaada taikinavuokaan ja laita omenalohkot päälle.

Laita uunin 175 celsiusasteeseen niin kauaksi aikaa, että jähmettyy ja pinta muuttuu kellertäväksi tai rusehtavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1019 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g10g6.4kcal1.1g0.4g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g16g5.3kcal0g1.1g0g0.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.3g7.9kcal0g1.9g0g0g
Kerma, ruoka 15% Flora3.9g5.9kcal0.1g0.1g0.6g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 1.7g6.7kcal0g1.7g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)3.9g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Rusina 2.3g6.9kcal0.1g1.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g90kcal3.4g13.6g2g1g
Valittu annoskoko40g45kcal1.7g6.8g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g23kcal0.9g3.4g0.5g0.3g
Arvot/100g100g113kcal4.3g17.1g2.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178313