Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 22g14kcal0.7g1g0.8g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g2.8g9kcal0.3g1.8g0.1g0.3g
Vehnäjauho, sunnuntai5.7g20kcal0.7g4g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Rypsiöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 5.1g6.4kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g165kcal4.6g13.6g10.6g1g
Valittu annoskoko40g83kcal2.3g6.8g5.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g41kcal1.2g3.4g2.7g0.3g
Arvot/100g100g207kcal5.8g17.1g13.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197