Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore13g4.1kcal0.1g0.7g0g0.2g
Vesi4.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g17g63kcal1.2g8.4g2.7g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g180kcal2.6g29.4g5.4g1g
Valittu annoskoko40g90kcal1.3g14.7g2.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g45kcal0.7g7.4g1.4g0.3g
Arvot/100g100g226kcal3.3g36.8g6.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847