TC Harira

1) Kuullota lehtiselleriä, sipulia, persiljaa ja mausteista voissa viitisen minuuttia
2) Lisää linssit, tomaattipyree, vesi, korianteri ja viipaloitu kana
3) Hauduta kannen alla 25 minuuttia
4) Lisää pasta
5) Hauduta vielä viisi minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtiselleri 2g0.2kcal0g0g0g0g
Kananpojan Paistetut Sisäfileet (Kariniemen)4.9g7.3kcal1.2g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi 0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Persilja0.4g0kcal0g0g0g0g
Kurkuma, annos 2g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Korianteri, tuore, annos 20g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Spaghetti myllynparas0.4g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Vihreät linssit (Gogreen), annos 100g6.6g7.6kcal0.5g1g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g40kcal3.8g3.8g0.8g1.4g
Valittu annoskoko40g20kcal1.9g1.9g0.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna20g10kcal1g1g0.2g0.4g
Arvot/100g100g51kcal4.8g4.8g1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436481