Valkosipuliperunat (kokonaan itse tehty)

Viipaloi perunat ja pilko sipulit.

Laita ne vuokaan kerroksittain ja ripottele kerrosten väliin suolaa, valkopippuria ja valkosipulijauhetta.

Kaada päälle 5dl kermaa ja paista 225* n. 45 min.
Lisää loppu kerma ja jatka paistamista vajaa tunti alentaen lämpö 200 asteeseen.

Anna vetäytyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 22g17kcal0.4g3.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g13g43kcal0.3g0.4g4.4g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suolapähkinä, taffel0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g123kcal1.6g8.4g8.8g0.6g
Valittu annoskoko40g61kcal0.8g4.2g4.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g31kcal0.4g2.1g2.2g0.2g
Arvot/100g100g154kcal2g10.5g11g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=451482