Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri 0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 3.8g2.6kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.8g6kcal0g0g0.7g0g
Herne 4.7g3.2kcal0.2g0.4g0g0.1g
Isot katkaravut (rainbow)8.4g8.4kcal1.9g0g0.1g0g
Tumma pikariisi, Risella3.5g12kcal0.3g2.5g0.1g0.2g
Basilika, tuore0.9g0.4kcal0g0g0g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g78kcal4.8g6.2g2.8g0.8g
Valittu annoskoko40g39kcal2.4g3.1g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g19kcal1.2g1.6g0.7g0.2g
Arvot/100g100g98kcal6g7.8g3.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198652