Lihakastike

Ruskista lihat, laita ne kattilaan muhimaan "kerman"kera.

ruskista jauho margariinin kera pannulla.

Lisää kerman ja lihan sekaan.

Lisää lihaliemi ja vesi.

lisää ruskea kastike aines (itse halusin väri kastikkeeseen jonka takia laitoin vielä tätä) ja paseerattu tomaatti.

Anna hautua.

Lisää kasvikset.

Anna hautua lisää.

Maistelemalla lihaa tiedät milloin mielesi mukainen kypsyys.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1277 grammaa

Mempha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g7.8g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)6.3g10kcal0.2g0.3g0.9g0g
Pirkka marinoitu porsaanfileesuikale (Pirkka), annos 150g13g15kcal1.7g0.1g0g0g
Leivontamargariini Euroshopper1.2g9kcal0g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.0.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Ruskea kastike (Euroshopper), annos 24g0.4g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g83kcal4.2g3.2g4g0g
Valittu annoskoko40g41kcal2.1g1.6g2g0g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal1.1g0.8g1g0g
Arvot/100g100g103kcal5.3g4g5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=42761