Kalkkunan jauhelihakeitto

Kaada vihannekset, perunasipuli-sekoitus, h
erne, maissi, paprikasekoitus makarooni ja vesi kattilaan.

Keitä.

paista kalkkunanjauheliha ja sipuli pannulla, ilman rasvaa.

Lisää tomaattimurska kalkkunan sekaan.

kun vihannekset ovat valmiita, lisää kalkkuna.

Lisää ketsuppi keittoon.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, vihanneskuution, timjamia, piz
zamaustetta, chiliä(jauhettua) ,papri
kaa(jauhettua) ,pikkusen jauhelihamaustetta, maustepippuria(j
auhettu) ja tuoretta persiljaa! Tuli tosi hyvää ja täyttävää! Eikä ole turhia rasvoja! :) en muuten oo ihan varma tosta vesi määrästä.

Tein keiton viidenlitran kattilaanja tuli kyllä lopussa ihan täyteen!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Herne-maissi-paprika, Rainbow2.7g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g5.5g7.6kcal1g0g0.4g0g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Ketsuppi, Felix0.8g0.7kcal0g0.2g0g0g
Makaroni, tumma 0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 2.1g1.5kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g34kcal2.4g3.6g0.8g0.6g
Valittu annoskoko40g17kcal1.2g1.8g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g8kcal0.6g0.9g0.2g0.2g
Arvot/100g100g42kcal3g4.5g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109167