Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g14g24kcal1.3g1.2g1.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g16g10kcal0.2g2.1g0g0.1g
Keiju rypsiöljy (Raisio)0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma Valio 5%7g4.2kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g83kcal3.2g7.2g4.6g0.2g
Valittu annoskoko40g42kcal1.6g3.6g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal0.8g1.8g1.2g0.1g
Arvot/100g100g104kcal4g9g5.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147583