Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.5g12kcal1.4g0g0.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.1kcal0g0g0.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.2g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 9g10kcal0.8g1.3g0g0.7g
Tomaattimurska 7.5g2.2kcal0g0.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 5.6g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.7g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Harissa 1 annos = 30 g0.6g1.6kcal0g0.3g0g0g
Ketsuppi, Heinz0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g70kcal4.4g5.2g2.8g1.8g
Valittu annoskoko40g35kcal2.2g2.6g1.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna20g18kcal1.1g1.3g0.7g0.5g
Arvot/100g100g88kcal5.5g6.5g3.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149468