Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g2.8g17kcal0.6g0.2g1.5g0g
Soijajauhot, Soyolk2.1g8.4kcal0.8g0.3g0.4g0.3g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.8g5.7kcal0.2g0.1g0.5g0.1g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g7.5g10kcal0.3g0.4g0.7g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.6g0.1kcal0g0g0g0.5g
Vehnälese 0.8g1.9kcal0.1g0.1g0g0.3g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa14g42kcal3.2g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g202kcal13g3g14.8g2.4g
Valittu annoskoko40g101kcal6.5g1.5g7.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna20g51kcal3.3g0.8g3.7g0.6g
Arvot/100g100g254kcal16.3g3.8g18.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=223035