Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)7g44kcal0g0g4.9g0g
Sokeri 4.8g19kcal0g4.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Maissitärkkelys 1.6g5.6kcal0g1.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g44kcal1.3g8.9g0.2g0.4g
Soijamaito (alpro soja)2.8g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Mansikkahillo 3.2g7.3kcal0g1.7g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)1.1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g5g20kcal0g5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g301kcal2.8g44.6g12g0.8g
Valittu annoskoko40g151kcal1.4g22.3g6g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g75kcal0.7g11.2g3g0.2g
Arvot/100g100g377kcal3.5g55.9g15g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237423