Lakkapannacotta

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min.

Soseuta marjat.

Painele sose tarkkaan siivilän läpi, näin saat tasaisen sileän soseen.

Poista siemenet.

Kuumenna kerma ja sokeri kattilassa.

Anna kiehua välillä sekoitellen 5 - 10 min. Lisää marjasose ja liotetut liivatelehdet.

Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi, älä keitä.

Nosta kattila levyltä.

Anna jäähtyä hetki.

Lisää rahka, sekoita tasaiseksi.

Kaada seos pieniin annoslaseihin.

Peitä kelmulla.

Anna hyytyä 3 - 4 tuntia kylmässä

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Mahanhi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl19g64kcal0.4g0.6g6.6g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Valio maustettu rahka, vanilja9g15kcal0.7g1.5g0.7g0g
Lakka9g3.9kcal0.1g0.7g0g0.3g
Liivate 0.5g1.6kcal0.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g185kcal3.2g9.6g14.6g0.6g
Valittu annoskoko40g92kcal1.6g4.8g7.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g46kcal0.8g2.4g3.7g0.2g
Arvot/100g100g231kcal4g12g18.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309843