Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 0.6g1.4kcal0.1g0.1g0g0.2g
Hiiva 1.6g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)12g39kcal1.7g7.1g0.4g1.5g
Auringonkukansiemen 5g30kcal1.2g0.6g2.5g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g218kcal7.6g24.2g9.8g4.6g
Valittu annoskoko40g109kcal3.8g12.1g4.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna20g55kcal1.9g6.1g2.5g1.2g
Arvot/100g100g273kcal9.5g30.3g12.3g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337418