Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen23g7.7kcal0.8g1.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal1g6.5g0.1g0.3g
Rypsiöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Kananmuna kuoreton 4g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Sokeri 1.2g4.7kcal0g1.2g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g136kcal4.6g17.6g5g0.6g
Valittu annoskoko40g68kcal2.3g8.8g2.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g34kcal1.2g4.4g1.3g0.2g
Arvot/100g100g170kcal5.8g22g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071