Mantelileipä Karppi

Sekoita kaikki ainekset sekaisin.

Jos haluat pehmeitä leipiä niin käytä sähkövatkainta saadaksesi kuohkean taikinan.

Käytä leivinjauheen tilalla ruokasoodaa!!!
Pyörittele pellille pieniä palloja ja taputtele ne kosteilla sormilla leipäsiksi.

Esilämmitä uuni 200 asteeseen ja paista leipiä noin 15 min tai kunnes ovat kullan ruskeita.

Taikinassa voi käyttää oman mielen mukaan erilaisia mausteita.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hannaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g151g905kcal36.2g10g81.5g0g
Kananmuna kuoreton 138g197kcal17.3g0.4g14.2g0g
Emmental, punaleima 17%94g274kcal32.1g0g16g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 6.3g11kcal0.3g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g2774kcal171.8g25.6g223.4g0g
Valittu annoskoko390g1387kcal85.9g12.8g111.7g0g
Annoskoko puolitettuna195g694kcal43g6.4g55.9g0g
Arvot/100g100g356kcal22g3.3g28.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257526