Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer86g443kcal3.4g48.2g25.8g4.6g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)32g232kcal0.3g1.3g25.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.3g17kcal0g4.3g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 43g52kcal1.3g1.9g4.3g0g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Sokeri 22g87kcal0g21.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 47g68kcal5.9g0.1g4.9g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl43g155kcal0.9g1.2g16.3g0g
Sokeri9g38kcal0g9.2g0g0g
Marianne crush 150g32g139kcal0.4g27.7g2.7g0.5g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 11g40kcal2g1.2g2.3g3.3g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g58g198kcal1.2g45.3g1g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g2943kcal31g325.4g166.2g25g
Valittu annoskoko390g1471kcal15.5g162.7g83.1g12.5g
Annoskoko puolitettuna195g736kcal7.8g81.4g41.6g6.3g
Arvot/100g100g377kcal4g41.7g21.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183497