Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka19g166kcal0g0g18.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 73g252kcal7.5g51.4g0.9g2.6g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Sokeri 32g130kcal0g32g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki38g21kcal3.2g1.9g0.1g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g38g67kcal0.1g3.7g0.1g0g
Mustikka113g38kcal0.6g7.2g0.5g3.7g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)19g70kcal2.6g10.4g1.5g2.1g
Sokeri 14g55kcal0g13.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g1726kcal38.8g243.2g52.2g16.8g
Valittu annoskoko390g863kcal19.4g121.6g26.1g8.4g
Annoskoko puolitettuna195g432kcal9.7g60.8g13.1g4.2g
Arvot/100g100g221kcal5g31.2g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956