Vehnälesesämpylät

Sekoita kuivat aineet, lisää kädenlämpöinen maito ja sulatettu margariini ja alusta taikinaa kunnes se irtoaa käsistä helposti.

Kohota liinan alla 2-3-kertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 216g739kcal22g150.8g2.6g7.5g
Vehnälese 12g28kcal1.6g1.9g0.5g4.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen151g50kcal5g7.4g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g3.3g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 7.5g54kcal0.1g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g1740kcal57.4g320.2g18.2g24g
Valittu annoskoko390g870kcal28.7g160.1g9.1g12g
Annoskoko puolitettuna195g435kcal14.4g80.1g4.6g6g
Arvot/100g100g223kcal7.4g41.1g2.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98099