Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 153g52kcal1.1g8.4g0.2g2.1g
Mansikka 86g40kcal0.4g7.2g0.2g1.6g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g130g508kcal0g127.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g1200kcal3g286.6g0.8g7.4g
Valittu annoskoko390g600kcal1.5g143.3g0.4g3.7g
Annoskoko puolitettuna195g300kcal0.8g71.7g0.2g1.9g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.8g0.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463