Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 47g255kcal0.4g0.2g28.6g0g
Sokeri 40g162kcal0g39.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 61g209kcal6.2g42.7g0.7g2.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Leivinjauhe 1.6g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Raparperi pakastettu109g34kcal0.8g6g0.1g1.5g
Fariinisokeri16g63kcal0g15.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 52g74kcal6.4g0.2g5.3g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.3g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl16g13kcal0.2g0.7g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g1803kcal32.4g243.4g75.2g7.2g
Valittu annoskoko390g902kcal16.2g121.7g37.6g3.6g
Annoskoko puolitettuna195g451kcal8.1g60.9g18.8g1.8g
Arvot/100g100g231kcal4.2g31.2g9.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225875