Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g200g340kcal38g0g20g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g63g88kcal1.9g1.2g8.1g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g18g46kcal3g0.4g3.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g1090kcal96.6g14.4g69.6g3g
Valittu annoskoko390g545kcal48.3g7.2g34.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna195g273kcal24.2g3.6g17.4g0.8g
Arvot/100g100g140kcal12.4g1.8g8.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256339