Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 145g207kcal18.1g0.4g14.9g0g
Voi 66g478kcal0.8g0.3g53.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g50g303kcal10.4g3.4g27.6g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g17g1.6kcal0.2g0g0.1g14g
Leivinjauhe 4.9g8.7kcal0.3g1.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 7.9g29kcal1.5g0.9g1.7g2.4g
Vesi, vesijohtovesi 40g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.2g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g3.3g20kcal0.7g0.2g1.8g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g1.1g0.1kcal0g0g0g1g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.5g2kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 2.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g2220kcal66.8g21.6g208.8g35.2g
Valittu annoskoko390g1110kcal33.4g10.8g104.4g17.6g
Annoskoko puolitettuna195g555kcal16.7g5.4g52.2g8.8g
Arvot/100g100g285kcal8.6g2.8g26.8g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256597