Voipapu-minestronekeitto(vege)

Mittaa n. 5 dl vettä kattilaan ja lisää ainekset sinne lukuunottamatta keitettyjä papuja.

Lohko perunat kuutioiksi, että kypsyvät nopeammin.

Lisää laakerinlehti ja hieman suolaa ja pippuria.

Keitä lähes kypsäksi hiljaisella tulella ja lisää pavut, Anna kiehua vielä n. 5 min. Maista ja mausta mieleiseksi.

Syö näkkileivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 31g11kcal1.4g0.6g0.1g0.8g
Kukkakaali 31g7.5kcal0.6g0.7g0.1g0.7g
Organic soup vegetables (lidl) (Biotrend), annos 100g103g48kcal2.5g6.2g0.7g3.3g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g47g54kcal3.3g9.4g0.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.1g11kcal0.4g0.4g0.8g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g125g44kcal2g8.6g0.1g1.8g
Peruna, vanha, kuorittu 31g24kcal0.6g4.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g408kcal22.2g63.4g4.6g14.6g
Valittu annoskoko390g204kcal11.1g31.7g2.3g7.3g
Annoskoko puolitettuna195g102kcal5.6g15.9g1.2g3.7g
Arvot/100g100g52kcal2.8g8.1g0.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339946