Juustosarvet tilamaidosta

Liota hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

Lisää suola, muna ja jauhot.

Alusta pehmeä rasva taikinaan.

Kauli taikinasta kaksi samansuuruista pyöreää levyä.

Jaa levyt kahdeksaan sektoriin ja ripottele kullekin sektorille juustoraastetta ennen sarveksi kiertämistä.

Kohota sarvet, voitele munalla ja ripottele pinnalle pieniä kaurahiutaleita.

Paista sarvet 225 asteessa uunin keskiosassa n. 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Nämä ovat maukkaita heti uunista otetttuina, mutta maistuu toki muulloinkin! Voit myös nauttia hillon kera!

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:36

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g94g280kcal2.8g4.5g4.1g0g
Hiiva, 50g16g10kcal2g0.2g0.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)31g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)47g338kcal0g0g37.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai163g569kcal19.5g115.4g3.4g4.9g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 38g142kcal10.5g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g2754kcal76.4g240.4g118.4g9.8g
Valittu annoskoko390g1377kcal38.2g120.2g59.2g4.9g
Annoskoko puolitettuna195g689kcal19.1g60.1g29.6g2.5g
Arvot/100g100g353kcal9.8g30.8g15.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387436