Bataatti-kesäkurpitsalisäke

Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 242g196kcal3.8g40.7g0.1g7.3g
Kesäkurpitsa zucchini 142g26kcal0.8g3.6g0.6g1g
Mineraalisuola keskiarvo 1.5g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g517kcal9.2g88.6g9.8g16.6g
Valittu annoskoko390g258kcal4.6g44.3g4.9g8.3g
Annoskoko puolitettuna195g129kcal2.3g22.2g2.5g4.2g
Arvot/100g100g66kcal1.2g11.4g1.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418773