Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 104g35kcal3.2g5.1g0.1g0g
Ruokasuola jodioitu 1.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Sokeri 18g72kcal0g17.7g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.8g2.4kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g4.6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 208g714kcal21.2g145.6g2.5g7.3g
Margariini 80 % laktoositon 36g255kcal0.2g0g28.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g2205kcal53.6g338g66.4g15g
Valittu annoskoko390g1102kcal26.8g169g33.2g7.5g
Annoskoko puolitettuna195g551kcal13.4g84.5g16.6g3.8g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78250