Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 149g44kcal1.4g6.7g0.6g2.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha110g182kcal20.8g0g11g0g
CousCous, keitetty 100g44g80kcal2g14.7g1.7g0.7g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%44g26kcal1.4g3.1g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g22g79kcal6.1g0.4g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g833kcal64g52g40.2g7.8g
Valittu annoskoko390g417kcal32g26g20.1g3.9g
Annoskoko puolitettuna195g208kcal16g13g10.1g2g
Arvot/100g100g107kcal8.2g6.7g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338