Juustoinen uunilohi

Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g102g276kcal16.3g0g23.5g0g
Lohifilee 263g513kcal49.1g0g35.5g0g
Timjami 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g2.9g3.8kcal0.1g0.6g0.2g0.4g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 18g4.7kcal0.5g0.2g0.1g0.3g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton2.9g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana781g1603kcal132.4g2.4g118.6g2.2g
Valittu annoskoko390g801kcal66.2g1.2g59.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna195g401kcal33.1g0.6g29.7g0.6g
Arvot/100g100g205kcal17g0.3g15.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269391