Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)197g249kcal37.3g6.7g7.9g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g61g172kcal11g0.3g14.1g0g
Sipuli 66g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Kuohukerma (Ingman)55g186kcal1.2g1.7g19.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana781g1254kcal100.6g23.8g82.6g2.2g
Valittu annoskoko390g627kcal50.3g11.9g41.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna195g313kcal25.2g6g20.7g0.6g
Arvot/100g100g161kcal12.9g3g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310895