Kesäkurpitsakeitto

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Kuullota sipulia pienessä määrässä öljyä (itse käytän öljysumutinta).

Lisää kesäkurpitsa ja sekoittele pari minuuttia.

Lisää joukkoon valkosipuli, fondi, tomaattimurska, mausteet ja puolisen litra vettä.

Sekoita ja hauduta puolisen tuntia.

Maista, mausta lisää tai lisää vettä.

Lisää makronit ja siskonmakkarapalloset.

Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää (n. 6 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 77g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g3.3g5.3kcal0.3g1g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g109g38kcal1.1g7.1g0.5g0g
Sokeri 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Timjami 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g66g156kcal8.1g0g12.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 109g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 13g4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Ruispasta runsaskuituinen (Torino), annos 40g8.7g29kcal1g5.7g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g510kcal22.6g35.4g27g3.8g
Valittu annoskoko390g255kcal11.3g17.7g13.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna195g127kcal5.7g8.9g6.8g1g
Arvot/100g100g65kcal2.9g4.5g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=414876