Kirjolohta uunissa

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Laita kala vuokaan, hiero pintaan mineraalisuola ja sitruunapippuri.

Leikkaa päälle tuore ruohosipuli.

Paista keskitasolla 200 asteessa tunnin verran.

Samassa uunissa valmistuu kesäkurpitsa-broccoli-lisäke!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee, uunissa paistettu (keskikok. annos)351g821kcal68.7g15.1g54.3g0g
Ruohosipuli, tuore35g10kcal0.5g1.3g0.2g0.4g
Mineraalisuola keskiarvo 2.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana781g1692kcal138.4g33g112.6g0.8g
Valittu annoskoko390g846kcal69.2g16.5g56.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna195g423kcal34.6g8.3g28.2g0.2g
Arvot/100g100g217kcal17.7g4.2g14.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=425155