Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 150g53kcal6.9g2.9g0.5g3.8g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g47g56kcal1.6g1.7g4.7g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio2.1g5.1kcal0.4g0.1g0.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g15g42kcal2.9g0g3.3g0g
Voi 3.8g27kcal0g0g3.1g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana781g380kcal24.2g11.6g24g8.4g
Valittu annoskoko391g190kcal12.1g5.8g12g4.2g
Annoskoko puolitettuna195g95kcal6.1g2.9g6g2.1g
Arvot/100g100g49kcal3.1g1.5g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114169